Followers

Wednesday, December 29, 2010

Puteri Katak



Puteri2 katak ni sebenarnya dah ada tuan. 2 ekor katak nie akan masuk kat HKL bukan sebab sakit tapi nak jumpa tuan baru dorang. Order dari kawan mak. Nie sebenarnya adalah percubaan saya kali ketiga dan keempat. Yang pertama dan kedua tak sempat nak upload sebab dah kena sambar.. Ingat just nak buat sample aje. Memang cute sangat boleh buat key-chain or hp strap. Kalau sesiapa nak cuba buat boleh dapatkan pattern kat sini. Thank a lot kat Sue sebab sudi share pattern nie. Tak sempat nak join GA sebab ada masalah dengan camera. Ok kepada yang berminat boleh order dengan saya ye....

15 comments:

  1. hehhehe nak buatkan seluar tak pandai lagi.

    ReplyDelete
  2. allaal..comeinye.. foggy with skirt :P

    ReplyDelete
  3. hehhe mmg cumel pun. sy yang dh pernah tgk sure jatuh cinta punya.

    ReplyDelete
  4. wow!!
    comel tu..
    boleh buat hadiah hantaran..

    ReplyDelete
  5. wahhhh... comel giler..

    kalo nk order boleh? bape hinggit?
    email me at: muhamad.mursyidin@gmail.com

    ReplyDelete
  6. eh, ada k org nak buat hantaran? Takut nnt tak sampai kat pengantin dah ada org lain kebas sbb cute sangat.

    ReplyDelete
  7. well done halizda.. so cute! :D

    ReplyDelete
  8. TQ sue for ur comment n Tq for sharing this pattern.

    ReplyDelete
  9. kalau nak oder caner??bape hengget ni??cute lorh,,:P

    ReplyDelete
  10. only frog: RM10
    dengan skirt or seluar: RM12

    nnt boleh bagi detail kat email akak.

    ReplyDelete
  11. email saye.
    gary.squid@yahoo.com ... tq!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails