Followers

Monday, April 4, 2011

Couple set keychain



Couple set keychain lagi.. Saya nie dah sinonim dgn amigurumi frog. Sampai ada crafter kat fb boleh kenal saya sbb froggy2 saya nie.. Dah jadi macam trendmark untuk nama 'halizda' dan amigurumi frog. Tak pe lah bukan benda buruk tapi perkara yang baik. Ok hari ini saya nak jemput semua untuk add halizda craft kat fb. Kalau ada sesiapa yang nak berhubung dengan saya menggunakan saluran fb di alu2kan. Rasanya lebih mudah dan senang.
Jumpa lagi kita next entry.. Ada beberapa projek yang masih dalam mood pending, idea (dah ada pattern), try n error dan dah siap. Bila semuanya dah siap saya akan upload kat sini dan fb saya..

3 comments:

  1. cutenyalah.geram btul tgk kaki dia.hahahaha.cute:)

    ReplyDelete
  2. wah cantiknye! ;-D

    lau mcm ni pe inggit?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails